Бриф

Да се осмисли тизер за најава на новата продавница за храна и опрема за миленичиња „Пет експерт“ бр. 3.

Решение

Чисто и игриво визуелно решение со прашања на кои кученцето од логото на Пет експерт дава одговор - дека одговорот наскоро ќе стигне.

Инфо

Клиент: „Пет експерт“
Период: март 2021 г.

🍀 ВО СРЕДА ЗА СРЕЌА: ја отвораме нашата нова продавница – ПЕТ ЕКСПЕРТ бр. 3️⃣

По тој повод, за сите вас спремивме 🎁 во трите наши продавници 😉

Сами или со вашите миленичиња – како сакате, битно да ни дојдете!

Posted by PET Expert on Недела, 28 февруари 2021