ЗНАЕМЕ КАКО

Сакате маркетинг со импакт?

„Импакта“ е агенција посветена на градење силен импакт за брендовите и трајни врски со клиентите. Ние знаеме многу за тоа како треба да се води и развива вашиот маркетинг. Штом ни го доверите маркетингот, стануваме продолжена рака на тимот на вашата фирма и посветено и сигурно го водиме вашиот бренд напред.

И како поединци, и како тим нас нè опишуваат зборовите: креативни, посветени и вредни. Ние живееме со вашиот бренд и мислиме на него 24/7, затоа што, според нас, тоа е единствениот начин на кој целосно партнерски можеме да придонесеме за неговиот развој.

Сакаме максимално да се потпрете на нас и со наша помош да ги реализирате зацртаните цели за продажба на вашите производи или услуги. Едноставно е: ако ви треба маркетинг со импакт, ви треба „Импакта“! 🙂

НАШИ ПРОЕКТИ

Нашите проекти за фалење 🙂

Во последно време, сè што ќе фатиме – ќе позлатиме 🙂 Без разлика дали станува за оформување на корпоративен идентитет од нула, BTL-промоции за големи компании или градење наш бренд од корен, сè ни е за пофалба. Погледнете ги последните наши проекти на кои сме особено горди.

Лесно ќе нè најдете

 • Co&Work Hub
  ул. „Шумадиска“, бр. 7а
  Скопје
 • Јасмина: +389 71 341 838
  Наташа: +389 70 304 929
 • jasmina@impacta.mk
  natasha@impacta.mk

...