За нас

Ви треба маркетинг-агенција која за вашиот бренд ќе работи како за свој? Барате креативни и посветени луѓе кои не само што кажуваат дека знаат, туку навистина успеваат да ги направат работите како што треба? И, нормално, ви треба маркетинг што дава реални резултати?! Продолжете да разгледувате – ние ви требаме 😉

Види повеќе

Делата нека зборуваат

Проектите на кои сме навистина горди, од кои се гледа како знаеме и умееме да работиме 🙂

КЛИЕНТИ

Контактирајте нè

 • ДОО „Импакта“
  бул. „Партизанска 1“, бр. 62, лок. 13
  Скопје
 • Јасмина: +389 71 341 838
  Наташа: +389 70 304 929
 • jasmina@impacta.mk
  natasha@impacta.mk

...