Бриф

Да се промовира новоотворениот „Камп Скаут“ во Струга на македонската јавност присутна на социјалните мрежи.

Решение

Во време на секакви рестрикции поради кризата со КОВИД-19 и неможност за патување и одење на летен одмор надвор од земјава, промовирањето на струшкиот „Камп Скаут“ беше полн погодок. Со објави базирани на фотографии од кампот и весела летна шлајфна која асоцира на летување/кампување, нашата кампања за промоција на „Камп Скаут“ за еден месец стигна до секој жител на Македонија. А тоа, секако, резултираше со наплив на резервации и пополнетост на капацитетот на кампот во текот на летото.

Инфо

Клиент: „Камп Скаут“
Период: јуни 2020 г.
Веб-страница: www.camp.mk

🏡 Нашите 7 куќички на дрво се целосно опремени и подготвени за утрешното отворање. Премногу прашања добивме за тоа како…

Posted by Camping SCOUT Struga on Недела, 21 јуни 2020