Настани

Инфо пулт за наградни игри * Делење подароци за Св. Валентин * Делење подароци за Осми март * Делење промотивни флаери за „Garage sale“

Промо тим

Две години по ред, девојките од нашиот промо тим љубезно ги услужуваа сите купувачи на „Рамстор мол“ за време на наградните игри на молот. Исто така, тие се секогаш зад пултот на молот за време на сите празнични и кампањски промо активности.