Настани

Дегустација на новото Милка чоколадо.

Промо тим

Нашите прекрасни хостеси им нудеа на купувачите низ маркетите во државава да го дегустираат новото најнежно Милка чоколадо.

Инфо

Клиент: „Нелт СТ“
Реализација: септември 2022 г.