Настани

Промоции во маркети по повод Св. Валентин, Денот на вљубените.

Промо тим

Со секоја купена бонбониера Milka нашите хостеси подаруваа по една црвена ружа.

Инфо

Клиент: „Нелт СТ“
Реализација: февруари 2021 г.

Повеќе за Milka