Настани

Делење промотивни материјали на единствената компанија специјализирана за производство на душеци кај нас - „Алмеро“.

Промо тим

Хостесите делеа информативни флаери и ги информираа минувачите во предновогодишниот период за попустот од 20% на душеците на „Алмеро“, како и за продажните места каде што можат да се пробаат и купат душеците.

Инфо

Клиент: „Алмеро“
Реализација: декември 2019 г.

Повеќе за Алмеро