Механизам

Милка им подарува ружи на жените за 8 Март.

Промо тим

Нашите прекрасни хостеси за секоја купена бонбониера Милка подаруваа по една црвена ружа за Денот на жената, 8 Март.

Инфо

Клиент: „Нелт СТ“
Реализација: 8 март 2023 г.