Настани

Промоции во маркети во Скопје за информирање на потрошувачите за новите македонски свежи пилиња „Јона пиле“.

Промо тим

Хостесите делеа информативни флаери и ги информираа потрошувачите во маркетите за заокружениот процес на производство и врвниот квалитет на домашните пилиња „Јона пиле“. Дополнително, ја промовираа акцијата за два купени производа (пиле или пилешки стек) - гратис тацна со свежи пилешки копани.

Инфо

Клиент: „Јона пиле“
Реализација: април-мај 2021 г.

Повеќе за Јона пиле