Настани

Промотивни активности на трговскиот центар „Рамстор мол“ за наградување на потрошувачите за време на Европското првенство во фудбал.

Промо тим

Нашите хостеси во „Рамстор мол“ го поттикнуваа навивачкиот дух за време на натпреварите на македонската репрезентација на првото Европско првенство во фудбал во историјата на нашата земја. Посетителите имаа можност да шутираат во голот поставен во трговскиот центар и да добијат соодветен навивачки подарок.

Инфо

Клиент: „Рамстор мол“
Реализација: јуни-јули 2021 г.

Повеќе за Рамстор мол