Бриф

Да се осмисли креатива за кампања за интеракција со читателите за време на првиот Саем на книгата 2020 на отворено.

Решение

Едноставен и креативен дизајн со слоган што се памети. Кампањата привлече стотици фотографии од учесници во предизвикот кои ги фотографии книгите што си ги купиле на Саемот на книгата и целосно ги исполни очекувањата на клиентот.

Инфо

Клиент: Македонска асоцијација на издавачи
Период: септември 2020 г.

 

МАИ ПОДАРУВА ТРИ ПАКЕТИ СО КНИГИ

Посети го Саемот на книгата од 8 до 14 септември и фотни ги книгите што ќе си ги…

Posted by Македонска асоцијација на издавачи on Понеделник, 07 септември 2020