Бриф

Да се осмисли креативна кампања за промоција на врвните македонски душеци „Алмеро“ во време на сезоната на летен одмор.

Решение

Лето. Време за одмор, сонце, плажа, вода... Време кога малкумина размислуваат за нешто друго освен да избегаат од дома и да одморат. Но, постои и одмор кој нашето тело секојдневно го бара и кој е најважниот одмор во нашиот живот - спиењето. Токму за тој одмор, неопходен е квалитетен душек од „Алмеро“. Оти, да, има одмор и одмор!

Инфо

Клиент: Алмеро
Период: август 2020 г.

🌅 СОНЦЕТО ГОДИ КОГА СТЕ НА ПЛАЖА, НО ДОБРИОТ ДУШЕК – СЕКОЈ ДЕН!

⛱️ Летото трае уште кратко. Искористете го максимално…

Posted by Almero.Mattress on Вторник, 11 август 2020