Бриф

Да се осмисли креативна кампања за промоција на врвните македонски душеци „Алмеро“ и нивниот придонес за здрав сон.

Решение

Има многу работи кои ги знаеме, но едноставно, не ги применуваме. Затоа, не е лошо повторно и повторно да се потсетиме на нив. Знаеме дека знаеш, знаеме дека знаеме, знаеме дека сите знаат - колку е потребен здравиот сон. Затоа, нашата кампања се фокусираше на истакнување на тоа „знаење“ и врзување со брендот „Алмеро“.

Инфо

Клиент: Алмеро
Период: септември 2020 г.

🌄 ЗНАЕТЕ ШТО ЗНАЧИ ДА СТАНЕТЕ ОДМОРЕНИ?

🛏️ И ние знаеме! Важноста на здравиот сон за благосостојбата во текот на…

Posted by Almero.Mattress on Сабота, 12 септември 2020