БРИФ

Осмислување 2Д-анимација за најава на вебинарот за архитекти на тема: Иднината на поплочувањето надворешни површини

РЕШЕНИЕ

Информативна 2Д-анимација во минималистички стил, во која јасно и прецизно се комуницираат темата, говорниците и податоците за одржувањето на вебинарот.

ИНФО

Клиент: „Винербергер“
Период на реализација: мај 2022 г.

На wienerberger.mk