Настани

Предновогодишни книжевни базари на МАИ, 2021 г.

Нашата работа

Организиравме четири предновогодишни книжевни базари за членките на Македонската асоцијација на издавачи (МАИ) во трите најголеми трговски центри во Скопје: „Скопје сити мол“, „Рамстор мол“ и „Капитол мол“

Инфо

Клиент: Македонска асоцијација на издавачи
Реализација: декември 2021 г.

Повеќе за МАИ