ПРЕДИЗВИК

Во времето на ударот на првиот бран од коронавирусот во Македонија, застанавме пред предизвикот да осмислиме кампања со која ќе ги повикаме луѓето што планирале да градат куќа, да добијат ваучер од 50 евра од Tondach, кој можат да го искористат до крајот на годината.

РЕШЕНИЕ

Нашето решение дојде од местото каде што сите ние го поминувавме времето во тие денови: ДОМОТ. Сфативме дека во времето на најголемата колективна неизвесност, единствено домот ни ја пружа СИГУРНОСТА што толку многу ни треба. Затоа што сигурноста секогаш ни е на ВРВОТ кога станува збор за нас и за нашето семејство. А сигурен дом нема без сигурен покрив направен од најквалитетните ќерамиди на пазарот - Tondach!

ИНФО

Клиент: „Винербергер“
Период на реализација: мај ,2020 г.

На wienerberger.mk

Сигурноста секогаш е на врвот. A на врвот се нашите покривни решенија кои се број 1 во Европа.

💶 Побарајте ваучер од 50…

🏠 На врвот секогаш ни се најважните работи: семејството, здравјето, квалитетот на живот. Заштитете го домот со врвни…

Posted by Wienerberger Macedonia on Петок, 08 мај 2020