Настан

Награди на Македонската асоцијација на издавачи (МАИ) 2021 г.

Нашата работа

Целосно се погриживме за организацијата на традиционалната манифестација Награди на Македонската асоцијација на издавачи (МАИ) 2021 г. за најдобри достигнувања во издаваштвото во периодот меѓу двата саема. Наградата во 2021 година се доделуваше по петти пат. Исто така, во врска со наградите бевме ангажирани и за информирање на јавноста за свеченото доделување на наградите со негов пренос во живо на социјалните мрежи, како и за информирање на медиумите за одлуките на жири-комисијата за доделените награди.

Инфо

Клиент: Македонска асоцијација на издавачи
Реализација: септември 2021 г.

Повеќе за МАИ