Бриф

Да се осмисли креативна кампања за промоција на антивирусната постелнина V-guard.

Решение

Во време на епидемијата со КОВИД-19, „Алмеро“ во Македонија го донесоа иновативното антивирусно платно V-Guard, кое ги убива сите вируси што ќе паднат на неговата површина. Нашата креатива ја акцентираше заштитата за целото семејство онаму каде што поминуваме најмногу време - во креветот.

Инфо

Клиент: Алмеро
Период: јули 2020 г.

Posted by Almero.Mattress on Среда, 22 јули 2020