Description

Две награди од Македонската асоцијација на издавачи на Саемот на книга во 2019 година за нашиот клиент „Полица“, за активности во делот на маркетингот: 1. награда за најоригинално саемско претставување и 2. награда за најголем промотор на читачката култура меѓу два саема за кампањата „Читај на екс“.

ИНФО

Клиент: „Полица“
Период: мај 2019 г.

види ја кампањата ЧИТАЈ НА ЕКС