Бриф

Ребрендирање на култната скопска Градска кафеана „Кај Јоле“.

Решение

Градската кафеана „Кај Јоле“ е кафеана со долга традиција, која влече корени веднаш по големиот земјотрес во 1963 година. Како место во срцето на градот, на кое се собирале најголемите боеми на градот со децении и како собиралиште на македонските интелектуалци и уметници, „Кај Јоле“ носи багаж на традицијата на кој сакавме да му дадеме непретенциозен модерен изглед.

Инфо

Клиент: Градска кафеана „Кај Јоле“
Реализација: Јуни 2019 г.

Повеќе