Бриф

Носечки дизајн за Предновогодишниот саем на МАИ во „Скопје сити мол“.

Решение

Ги споивме новогодишната магија, книгите и шопингманијата во едно со носечкиот слоган: ВРЕМЕ Е ЗА КНИГОМАГИЈА! Новогодишниот дизајн со стаклената топка која е дел од новогодишните декорации и нè потсеќа на магијата на зимата и снегот е на истото ниво на впечатливост со слоганот.

Инфо

Клиент: МАИ
Период: декември, 2020 г.

ПОВЕЛЕТЕ НА САЕМОТ НА КНИГАТА ВО Skopje City Mall

Предновогодишниот период секогаш си има своја магија. Оваа година, ве…

Posted by Македонска асоцијација на издавачи on Понеделник, 30 ноември 2020