Description

Нашата маскота во костумот на кенгурот ги забавуваше децата и возрасните на отворањето на новиот маркет на „Рамстор“ во Стар Аеродром во Скопје.

Инфо

Клиент: „Рамстор“
Реализација: март 2019 г.