Настани

Промоции за наградната игра на силниот македонски бренд Mama's во екот на Европското првенство за фудбал

Промо тим

Нашите хостеси во маркетите низ Скопје за време на Европското првенство во фудбал '20 и првото учество на нашата репрезентација на ЕП беа тука да помогнат брендот Mama's да ги награди своите вредни потрошувачи. На тркалото на среќата купувачите „навиваа“ да добијат фудбалски дрес или топка за да можат уште појако да навиваат за нашата репрезентација.

Инфо

Клиент: „Mama's
Реализација: јуни-јули 2021 г.

Повеќе за Mama's