Механизам

Да ги запознаеме потрошувачите со новите вкусови на здравите бисквити Jaffa Nutri O'Cake.

Промо тим

Нашите прекрасни хостеси низ повеќе градови од земјава и на повеќе локации (во маркети и на отворено) ги запознаваа потрошувачите со новите вкусови на здравите бисквити и здравствените придобивки од нивната консумација. Тие им делеа цели пакувања бисквити и ги поттикнуваа да ги пробаат.

Инфо

Клиент: „Нелт СТ“
Реализација: јуни 2023 г.