Опис

Промотивни материјали за „Полица“: ваучер за 8 Март, букмаркер, кобрендиран ваучер за гостите на вториот роденден на „Профит“, картичка за лојалност за читателите на „Полица“ и честитка за Нова година.

Инфо

Клиент: „Полица“
Реализација: 2019 г.

Повеќе за Полица