Бриф

Носечки дизајн за Деновите на книгата во „Скопје сити мол“ по повод Денот на жената 8 Март.

Решение

We can do it! - славната парола за борба за женски права ја адаптиравме во слоганот „Ние можеме“. Врз основа на него изработивме дизајн на постерот на Деновите на книгата по повод Денот на жената во „Сити мол“. На тој начин го обележавме 8 Март онака како што заслужува – славејќи ја борбата за рамноправност на жената со симболот на еманципацијата: КНИГАТА!

Инфо

Клиент: МАИ
Период: март, 2021 г.

ДА ГО ДОЧЕКАМЕ 8 МАРТ ПОДГОТВЕНИ СО КНИГИ ЗА ПОДАРОЦИ

Во пресрет на Денот на жената, ве покануваме на Деновите на…

Posted by Македонска асоцијација на издавачи on Понеделник, 01 март 2021