Настан

Награди на Македонската асоцијација на издавачи (МАИ) 2023 г.

Нашата работа

Целосно се погриживме за организацијата на традиционалната манифестација Награди на Македонската асоцијација на издавачи (МАИ) 2023 г. за најдобри достигнувања во издаваштвото во периодот меѓу двата саема. Наградите во 2023 година се доделувааа по седми пат. Исто така, во врска со наградите бевме ангажирани и за информирање на јавноста за свеченото доделување на наградите со негов пренос во живо на социјалните мрежи, како и за информирање на медиумите за одлуките на жири-комисијата за доделените награди.

Инфо

Клиент: Македонска асоцијација на издавачи
Реализација: мај 2023 г.

Повеќе за МАИ