Настани

Делење промотивни материјали и забавување на најмалите за време на Winterland 2019 на плоштадот во Скопје.

Промо тим

Хостесите делеа информативни флаери и даваа подетални информации за кредитите на „Иуте“, додека нашата маскота се гушкаше и се фотографираше со децата.

Инфо

Клиент: Иуте кредит
Реализација: декември 2019 г.

Повеќе за Иуте