Бриф

Да дизајнираме честитки во стилот на нашиот бренд Ај честито! што вработените во компанијата „Винербергер“ ќе можат да ги подаруваат на своите деловни соработници по три поводи: за родендени, при посета на фабриката и за Нова година.

Дизајн

Фотките нека зборуваат :)

За Винербергер