Има одмор и одмор

Креативна кампања за промоција на душеците „Алмеро“ во сезоната на одмор.

Читај на екс

Герила-акција за читање насекаде за новоотворената книжарница „Полица“.

МАКСимално среќни празници

Прва рекламна кампања за брендот Макс на пазарот, со тизер-кампања на билборди, радио реклама и дигитален маркетинг.

Тука е крајот

Нема повеќе страници